ПОЛИВНИ СИСТЕМИ

sprink
Новена ЕООД предлага цялостни професионални услуги, свързани с напоителните системи – от проектиране до монтаж и поддръжка. Ние осигуряваме проектиране, монтаж, поддръжка и ремонт на системи за напояване както за дворни площи, така и за търговски нужди.

Изграждането на автоматична поливна системи ще ви спести време и пари и ще поддържа комфорта във вашата градина.

Проектиране на поливни системи

Проектирането е много важен етап в процеса на изграждането на една напоителна система. Добрият проект на поливната система се базира на цялостното разбиране за типа на почвата; растителените видове, тяхната поддръжка и позициониране; микроклимат на поливните площи; тераси и склонове по терена; излагането на вятър, слънчеви и сенчести участъци; наличието на вода и източници на такава; размер на поливната площ, годишните валежи за дадената област и др.

irrigation-plan Автоматичната поливна система се проектира така, че да покрива оптимално поливната площ, да се избегне преразход на вода от ненужното поливане на пътеки и да може лесно да се обслужва и ремонтира, ако се наложи.

Изграждане на поливни системи

Ние изграждаме поливните системи с помощта на най-новите продукти: разпръсквачи – роторни или тип спрей, програматори, датчици за дъжд, слънце и т.н. Постоянно търсим нови технологии в областа на автоматизираните поливни системи и капковото напояване.

Нашите услуги обединяват отговорна работа с висококачествени материали и в резултат получавате точни, ефективни и надеждни поливни решения. Те се основават на ефективен подход за напояване, съобразно нуждите на конкретните растения за оптимално напояване на почвата.

И не на последно място е отговорността към работата - винаги да оставим след себе си чиста и подредена работна площадка.

lawn4

Поддръжка на поливни ситеми

Ние предлагаме, както целогодишна поддръжка, така и еднократни посещения за отстраняване на възникнали проблеми по напоителната система. Целта ни е да сме сигурни, че вашата поливна система получава нужното внимание. По време на пролетното пускане, проверяваме всички разпръсквачи, настройваме ги за точно покриване на поливната площ и проверяваме, дали програматорът е настроен правилно за сезона. Когато времето застудее, ние ще се върнем, за да източим водата от поливната системи и да я подготвим за зимата. Зазимяването на системата в нашия климат е важно за безпроблемното й функциониране за години напред.

Ние от Новена ЕООД предлагаме безплатна поддръжка, за период от една година, за всяка изградена от нас, поливна система.

За повече информация относно цените, моля свържете се с нас - 0988 990 123 или info@novena.bg

Share This