ВОДНИ ГРАДИНИ

fountain-water-gardenЕзера, фонтани, водопади

Гледката и звукът от водата винаги са привличали интереса на хората. Водата придава привлекателен елемент на градината. Водните градини могат да включват фонтани, водопади, малки езерца или сложни комбинации от каменни структури и осветление.

Водните градини превръщат откритите жилищни пространства в красив рай, където можете да си починете, да се отпуснете и да се насладите на приятно време със семейство и приятели. Водните елементи са естествен акцент на всяка градина с техните мелодични звуци и способност да привличат различни птици и пеперуди.

  Дали ще поставите малък декоративен фонтан до входа на дома си, или ще превърнете двора си в една малка екосистема с езеро и водопад, със сигурност ще направите всеки ден по-приятен във вашия двор. Както за просторна морава, така и за по-малки площи, можем да Ви предложим подходящ елемент, отговарящ на вашия стил и бюджет.

lynx1279137980Системи за мъглуване

Когато температурите се покачат, ние от Новена ЕООД сме насреща да създадем един малък оазис за вас. Всяка част от предлаганите от нас външни охладителни системи е разултат от комбинацията между иновации, качествени материали и безупречно внимание към детайлите.

Външните системи за мъглуване са базирани на принципа за движение на въздуха чрез изпаряване на вода. Специални дюзи разпръскват водата на миниатюрни частици, което произвежда фина мъгла и така се получава ефекта на охлаждане чрез изпарение на водата.
Share This