Добре дошли в новия сайт на Новена ЕООД

Така както всяка градина има нужда от освежаващия полъх на пролетта за да започне нов живот, така и ние решихме, че е време да обновим фирмения си уеб сайт. Старият ни беше добър спътник през последните четири години, но динамично развиващият се интернет свят има и нови изисквания.

Стремежът да бъдем винаги в крак с технологиите ни накара да възложим на нашите партньори от Бултаг ООД изработването на сайт с напълно нов облик. Благодарение на тях развихме старите и добавихме нови страници.

А най-голямата ни гордост от новите ни попълнения е блога. Там ще можем да публикуваме снимки от работата ни по наши проекти, както и заедно с вас да споделяме и обсъждаме интересни идеи от света на озеленяването и ландшафтното строителство.

 

 

Наред с редизайна, функционалността и структурата на сайта също бяха подобрени. Добавихме свързаност със социалните мрежи за бързо и лесно споделяне. А за удобство на всички наши клиенти направихме адаптивен дизайн на сайта – да функционира и изглежда добре на всички устройства – без значение дали използвате настолен компютър, таблет или смартфон.

Ще се радваме новия ни сайт да ви бъде полезен.

Екипът на Новена ЕООД

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This