ДВОРНИ НАСТИЛКИ

335_flagstone_-_cherokee_patio

Естествен камък

Eстественият камък намира широко приложение за външни облицовки и настилки. Той се предлага на плочи, произведени и нарязани с фиксирани размери или на плочи с произволна форма. Той се произвежда и под формата на павета или по-големи размери за направата на подпорни стени, стълби, паважи и различни ландшафтни елементи. Основни предимства на естествения камък: - солиден и здрав материал от природата - много дълготраен и устойчив на външни въздействия - възможност за различни дизайнерски решения Естествения камък има натурален външен вид и е идеален материал за оформлението на вашия двор, офис или заведение. Ако търсите материал, който да издържа на големи Immagini 4222 температурни амплитуди и специфични метеорологични условия и който може да се запази за дълги години, то естественият камък със сигурност е най-добрия избор.

Гранитогрес

Гранитогресът е един от най-често използваните материали при настилка на открити повърхности. Гранитогресът е твърд, плътен и водоустойчив, което го прави добър вариант за здрава екстериорна настилка. Гранитогресът в сравнение с другите външни настилки се отличава с изключително разнообразие от цветове, видове, форми и размери. Същевременно и много компании произвеждат гранитогрес, ето защо той може да се намери на различни цени, удовлетворяващи всеки бюджет.

semir_polaranz_1Клинкерни плочи

Клинкерните плочки са естествен продукт, направен на основата на шамотна глина. Те имат отлични работни характеристики: устойчивост на замръзване, ниска степен на абсорбация на влага, устойчивост на прах и механични повреди. Поради своя качествен материал, намират добро приложение за външно покритие. Предлагат се в цветова гама близка до глината – бежово, червено. Можете да ги съчетавате с дизайнерски решения, както в класически, така и в модерен стил.  

stamped-concrete-driveway1

Щампован бетон

Щампованият бетон е бетон, който е боядисан и оформен така, че да прилича на редица други строителни материали като тухла, камък, теракот и дърво. Щампованият бетон се предлага в голямо разнообразие от щампи, модели и дизайни за жилищни и търговски проекти, алеи и вътрешни дворове. Устойчив е на всякакви метеорологични условия, измръзване и слънчева светлина, масла и киселини. Ако имате конкретна идея за пътека, вътрешен двор, патио или друго наум, щампованият бетон е едно добро решение.  

appeltern1Декинг системи, Техническо дърво

Техническото дърво има вид на дърво, но няма неговите обичайни проблеми. То е издръжливо, има изключителна влагоустойчивост, устойчиво е срещу термити и насекоми, може да бъде боядисано или заковано, както най-обикновено дърво, щади околната среда и е лесно за почистване и поддръжка. Предлага се в различни цветове и представлява отлична алтернатива на твърдата тропическа дървесина.    

concrete-pavement5

Бетонни елементи - плочки, павета, бордюри

Бетонните елементи за настилки не изискват почти никаква поддръжка и са издръжливи на товари, потоци от хора и т.н. Бетонните плочки/павета са сравнително евтини и достъпни, но за сметка на това не са толкова привлекателни. Бетонните елементи се предлагат под различни форми, размери и цветове - тротоарни плочки, павета, бордюри и др. Използват се основно при парковото строителство, за обществени площи, улици и по-рядко в частни дворове. По-качествените им варианти са бетонните павета в най-разнообразни форми и цветове. Това позволява създаването на забележителни вътрешни дворове и пътеки, чрез подреждането на паветата в уникални фигури и комбинации.
Share This